içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Jandarma huzur ve güven sağlıyor

JASAT ve Asayiş Timlerince icra edilen yol kontrolleri ve devriye faaliyetlerinde çeşitli suçlardan aranan 432 kişi hakkında işlem yapıldı. Bu şahıslardan 57’si sevk edildikleri adli makamlarda tutuklandı.

Jandarma huzur ve güven sağlıyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla yapılan çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor.

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahası içerisinde, Komando Timlerinin de desteği ile JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve Asayiş Timlerince 01-31 Ekim 2023 tarihleri arasında icra edilen yol kontrolleri ve devriye faaliyetleri esnasında; çeşitli suçlardan aranan toplam 432 şahıs hakkında işlem yapıldı. Bu şahıslardan 57’si sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.” denildi. *Cennet AKIN

Tarih: 06-11-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum