içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

'Söz' yeni bir rekora imza attı

Star TV'de dün akşam 17'inci bölümüyle ekrana gelen ‘Söz’ dizisi, kendi rekorunu kırarak, sezonun en yüksek reytinginin sahibi oldu.

'Söz' yeni bir rekora imza attı

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘Söz’ dün akşam Star TV’de ekrana gelen 17'inci bölümüyle, reytinglerde ve sosyal medyada zirvede yer aldı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosu Ethem Özışık’a ait olan yapım, Tüm Kişiler kategorisinde yüzde 11,17 izlenme oranı ve yüzde 26,98 izlenme payı, AB kategorisinde yüzde 8,61 izlenme oranı ve yüzde 21,21 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde yüzde 10,63 izlenme oranı ve yüzde 24,93 izlenme payı aldı. 16 Ekim Pazartesi gecesinin en çok izlenen yapımı olan dizi, bir de rekora imza attı. ‘Söz’ sezona başladığı günden itibaren tüm kişiler kategorisinde prime time’da rakipleri arasında en yüksek izlenme oranını elde etti.

Öte yandan #sözümvatana hashtag’i ile ekrana gelen ‘Söz' dizisi, sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

'Söz' dizi her Pazartesi 20.00’de Star TV'de.
 

Tarih: 17-10-2017

FACEBOOK YORUM
Yorum